lördag 15 september 2007

Samma sak, fast tvärt om


I Taiwan använder man solskydd flitigt, precis som i Europa. Dock är syftet med solskyddscremer inte att man ska få en snygg solbränna utan att riskera att skada huden, utan att man ska hålla sig så vit så möjligt.

Klockan är inte ens tolv en lördagskväll, men vi är redan hemma och Jens har nog redan somnat. Efter att ha haft en liten inflyttningsdrink hemma hos oss, sedan käkat på indisk restaurang (jättebra ställe, supergod mat! Indiskt är nog nya favoriten!) och sedan tagit en drink nära 101 och alltså nära oss, vacklade vi hemåt tidigt. Av någon anledning är vi supertrötta båda två just nu. Kanske kan det bero på att vi flängt runt en hel del och haft en del lite senare kvällar, samtidigt som vi försöker skaffa saker till lägenheten och komma i ordning så mycket som möjligt. Kvällen igår spenderades (efter att ha åkt taxi i en timme pga att vi råkade lägga betoningen på gatunamnet dit vi skulle pyttelite fel och därmed råkat säga en helt annan gata - kinesiska toner är svårt!!!!) dessutom med en hel del intensivt shoppande. Vem har sagt att handla på IKEA inte är en helkväll!? Här har de öppet till 22:00!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hm ... skriv du inte att de hade pommes frites istället för potatismos till köttbullarna hos IKEA i Taiwan. Det kan ju vara så att jag läst fel (jo det har hänt någon gång tidigare).
Kul att läsa att inte bara jag var trött på lördagskvällen. Jag hade hjälp Ingmar och Lotta lite med målning av huset.
/Ola

Anonym sa...

tur att ni kan få i er lite ordentlig mat för vad är indiskt mot hedliga svenska köttbullar=)
kramkram
hanna

Eva sa...

Ola: Jens tog den ordinarie rätten, med pommes, jag bad extra snällt och enträget om att få potatismos istället, och fick det då trots att försäljaren var motvillig. Så du läste faktiskt rätt. Men hade fel ändå, liksom=)

Hanna: hehe! Inte mkt! Fast helt ärligt måste jag säga att det inte är mkt svensk mat som har något att sätta emot den indiska maten här! Så fantastiskt gott! Jag har gått och blivit omvänd på ynka två veckor. kram!