onsdag 24 oktober 2007

Revolt!

Asien står mig fortfarande upp i halsen. Vuxen människa som jag är har jag dock hittat ett sätt att hantera detta på. När saker ges till mig (växelpengar, kreditkort, träningskortet efter att personalen dragit det i läsaren på gymmet, osv osv) struntar jag i allt vad vett och etikett heter, ler stort, och tar emot dem med EN hand! Detta är det oartiga sättet att ta emot saker på, (man både räcker över och tar emot saker med två händer, med handflatorna uppåt, för att liksom visa att man ärligt ger/mottager en gåva/sak, framför allt gäller detta för visitkort) och jag myser inombords över detta medvetna etikettbrott och känner mig som en sann revolutionär. Eva mot systemet!

Jens påtalade att folk säker inte begriper min uppstudsighet, inte ser hur rakryggad jag vägrar låta mig anpassas, utan tror att jag bara är en dum västerlänning som inte vet bättre. Jag är glad att jag är inte är Jens, jag tycker det verkar vara mycket roligare i mitt universum.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Mmmm, Jens är väldigt klok och förståndig. Känns verkligen som ett annat universum.

Mitt universum cirkulerar kring ett öga som har ont i musklerna. Jobbigt! Stackarsstackarsstackars Lotta som måste stå ut med allt gnäll. Ibland säger hon till och med "va, sa du nåt", innan hon sjunker in i WoW eller någon text igen.

Ingkog nito

Eva sa...

Jag tycker stackars Ingmar som har ont i ögat och ingen som tycker synd om en! När man har ont/tycker synd om sig själv av annan anledning borde folk pyssla med en extra mkt..=)