söndag 28 oktober 2007

Nytt nummer

Åh vilken bra dag! Nu kan jag knappast alls förstå att jag inte gillade Taipei för bara några dagar sedan. Det har varit ca 30 grader varmt, relativt torr luft och strålande sol. Helt underbart! Var förvisso rätt seg efter en kul utekväll igår, men dagen inleddes med den numera återkommande söndagsbrunchen så då kändes det genast bättre.

Förutom en hemmagjord pizza, glad trubadur, smaskiga drinkar och idel trevligt umgänge så bjöd även gårkvällen på min första live-upplevelse av en iPhone. I hissen på vägen upp till klubben "Barcode", där drinkar dracks och lurviga svängdes, stod en tjej med en telefon i handen och jag kunde bara inte låta bli att be om en liten visning. Så himla fina de är, de däringa telefonerna.

På tal om telefoner så har Jens den här helgen drabbats av köpdjävulen och shoppat loss rejält, i teknikdistriktet då så klart, och inhandlat en skype-telefon. Dessutom har vi skaffat oss ett skype-in nummer, så nu kan alla som inte har skype men ändå vill ringa oss nå oss på:

046 - 288 48 14

Det är kostar alltså inte mer än att ringa till vilket Lunda-nummer som helst och man kan ringa oss ifrån en vanlig telefon. Det är fritt fram att försöka! Tänk bara på tidsskillnaden, som nu är + 7 timmar (från Sverige räknat) efter att ni ställt om till vintertid.




4 kommentarer:

Josie sa...

men om man har skype då? hur hittar man er då?
kram från soligt amlmö, vi har brunchat på hilton, ostron och jordgubbar.hehehe kram!

Eva sa...

Jens har det otroligt intuitiva användarnamnet "jthorv" (utan fnuttar då alltså). Så där kan man hitta oss!

Jordgubbar är så bra. Ostron vettetusan, men jordgubbar slår aldrig fel! Låter härligt!

Anonym sa...

Har jag sagt att jag fick leka med en iphone i torsdags? Oooooohhh, så fin, bara så mycket ha i den. Oooohh, kääär! Ganska hemskt. Föredrar trots allt Lotta, fast hon har inte samma härligt massiva tyngd (hon har ju gått ner litet på sistone).

Vill någon ha en iphone i julklapp? Får Jens köra iphone, eller är det osolidariskt, eller industrispionage?

Litet navelskåderi:
På tisdag får jag en Leopard-skiva. Det är också mumma för en äkta Apple fanboy. Finns det någon Mac i Taipei?

TNT påstod att vår adress var "fel adress", de hittade inte hit. Ungefär ett exkrementdåligt expressleveransföretag, kan man tycka. FedEx, posten, Citymail, Schenker, Taxi Lund med flera hittar hit. Inte TNT.
Slut på litet navelskåderi.

Hur sent får man skype:a till er? Får jag det också? Har ni sommar-/vintertid i Taiwan?

Ingo

Eva sa...

Ingo: JAG vill ha en iPhone i julklapp! Fast å andra sidan så skulle vi ju skippa hela julklappsgrejen i år. Blir present nog att ni kommer (tro det eller er!=) Jens ska nog helst köra ericsson, men vad hans tjej kör är det ingen som ska bry sig om..=)

Lite Mac finns nog i Taipei, tex den Mac-store vi vi i igår och pillade på iPod touchen.

Knas att det inte hittar! Men om man väntar på levereans (eller något annat) kan man med fördel skypa oss, men inte senare än 22-23. Så det blir innan klockan 16-17 sådär. Heja!