torsdag 3 januari 2008

Inte så pjåkigt..

Att fira sin sextionde födelsedag genom att se vaktombyte på Sun Yat-sen Memorial Hall, gå i den lyxiga gallerian i Taipei 101, dricka kaffe med sina barn i samma trevliga miljö, uppleva utsikten från världens högsta byggnad, äta lunch och få paket på The Hyatt, få manikyr tillsammans med dottern, äta middag på restaurang där dörrarna saknar handtag och där enda sättet att komma in är att veta att man ska stoppa in handen i en sten vid sidan om dörrarna, att på samma restaurang få en extra födelsedagsdessert levererad av en av servitörerna medan denne sjunger "happy birthday" vilken avslutas med utdragna och inlevelsefulla toner med tillhörande jazzhänder, för att sedan få sig en rejäl överraskning då barnen i smyg bokat bord för att inmundiga vodka i -16 gradig kyla eftersom man sedan länge haft en dröm om att få uppleva en isbar, det tror jag är rätt ok. Mamma verkade glad i alla fall!












3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej och ett jättestort grattis från oss.

Roligt att kunna se er på bilderna. (ni ser allt lite trötta ut!) men jag förstår det är många sena kvälla och upp tidigt på morgonen för att hinna med så mycket som möjligt.

Kram Ove Ami

Eva sa...

Jag tackar på förhand å mammas vägnar! Hon (och jag!) tycker det är jättekul att höra av er via bloggen! Visst är vi trötta, de kör på i ett rasande tempo, men inte så farligt ändå. Mest har vi kul!

Kramar!
Eva & Co.

Anonym sa...

Hej, ingen orsak, det är ju inte varje dag man firar sin 60 års dag!!
I dag är det väldigt blåsigt och kallt. Skall ändå försäka ta en promenad utefter havet.
Annars är det lugnt och bra här.
Kram Ami